Tuotteet

Seresto panta kissoille ja koirille enintään 8 kg

Kissoille ja pienille koirille tarkoitettu hajuton Seresto panta on 38 cm pitkä ja sen leveys on alle 1 cm. Harmaa väri on huomaamaton eläinten turkilla. Pannan hyvä istuvuus on tarkistettava säännöllisesti ja säädettävä tarvittaessa. Pannan ja kaulan väliin pitäisi mahtua kaksi sormea. Ylijäävä osa leikataan pois siltä osin kuin se ylittää 2 cm viimeisestä soljesta. Kasvavilla pennuilla on muistettava jättää kasvunvaraa ennen pannan leikkaamista.

Pannassa on turvalukkomekanismi siltä varalta, että eläin sattuisi jäämään kiinni pannasta esimerkiksi oksaan. Eläimen omat voimat riittävät venyttämään pantaa niin, että se avautuu nopeasti. 

Pakkausselostelinkki

Seresto panta koirille yli 8 kg

Yli 8 kg painaville koirille käytetään 70 cm pituista pantaa. Harmaa, hajuton panta on yli 1 cm leveä. Pannan hyvä istuvuus on tarkistettava säännöllisesti ja säädettävä tarvittaessa. Pannan ja kaulan väliin pitäisi mahtua kaksi sormea. Ylijäävä osa leikataan pois siltä osin kuin se ylittää 2 cm viimeisestä soljesta. Kasvavilla pennuilla on muistettava jättää kasvunvaraa ennen pannan leikkaamista.

Pakkausselostelinkki

Seresto pannat ovat lääkevalmisteita, joita saa apteekista ilman reseptiä. Suomalaisesta verkkoapteekista voi ostaa lääkkeitä turvallisesti. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ylläpitää luetteloa laillisista apteekkien verkkopalveluista täällä.

Internetissä myydään paljon lääkkeitä laittomasti ja niihin liittyy suuri riski saada väärennetty lääke. Lääkeväärennös voi olla lemmikille ja omistajalle vaarallinen. Lue lisää lääkkeiden internetkaupasta täältä.